KANDIDAT HOLDET TIL KOMMUNALVALGET 2021
Pia Foght, Jannik L. Petersen, Allan Nielsen, Steffen D. Goldscmidt, Borgmesterkandidat Morten Dahlberg, Daniel Faber Threms , Mette Tolstrup

PIA FOGHT

BYRÅDSKANDIDAT  FACEBOOK LOGO 200x
Jeg har siden min tidlige barndom været bosat i kommunen, som har dannet rammen om familien i 2 generationer.
Arbejdsmæssigt har jeg været FO-leder i 32 år på Bjørnhøjskolen og politiker i kommunen i 18 år.
Sammenlagt har dette givet mig et stort kendskab og berøringsflader i kommunens samlede liv.
Mit mål som politiker har altid været troværdighed og ærlighed. Vi skal som kommune skabe gode rammer for alle, især de mest udsatte.
Hvis dette skal lykkes, kræver det et byråd, der formår at samarbejde.
Jeg er nysgerrig, viden begærlig og tager ansvar og andel i kommunens udfordringer. Der skal dog ikke herske tvivl om, at min særlige interesse er ældre borgeres vilkår samt børne og socialområdet.
For at kommunen har ressourcer til at løse disse opgaver, kræver det, at man som politiker kan stimulere erhvervslivet bedst muligt.

Fokus på
• Ældreområdet, med særlig vægt på sundhed og forebyggelse. Vi skal som kommune kunne skabe et værdigt liv og sikre kvalitet for vores ældre borgere. Demente borgere og deres pårørende kræver nye tiltag.
• Børne- og socialområdet kræver en tidlig indsats. Vi skal være med til at understøtte børn- og socialt udsattes behov og forebygge ulighed. Ved tidlig indsats kan vi være med til at skabe selvstændige og selvhjulpne borgere.
• Hvis dette skal lykkes, må medarbejdere have mulighed for de nødvendige kompetencer både personligt og uddannelsesmæssigt.
• Kultur skaber fællesskab og oplevelser. Det frivillige arbejde har også her en væsentlig betydning, som vi fortsat skal anerkende og synliggøre i alle sammenhæng i kommunen.
• Erhvervslivet er med til at sikre vores økonomiske fundament, derfor skal vi støtte op om muligheder for udvikling.

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Gudmund Nielsen
Plantage Ale 26
Ramløse
3200 Helsinge
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP