KANDIDAT HOLDET TIL KOMMUNALVALGET 2021
Pia Foght, Jannik L. Petersen, Allan Nielsen, Steffen D. Goldscmidt, Borgmesterkandidat Morten Dahlberg, Daniel Faber Threms , Mette Tolstrup

STEFFEN D. GOLDSCHMIDT

BYRÅDSKANDIDAT  FACEBOOK LOGO 200x

 Jeg hedder Steffen D. Goldschmidt er 32 år gammel. Min kone Tia og jeg bor i Smidstrup Strand med vores skønne lille søn, som lige er fyldt et år.

Jeg arbejder som Pædagogisk assistent på et bocenter for unge og voksne med særlige behov i Hillerød. Jeg har også det privilegium at være valgt som tillidsrepræsentant blandt mine kollegaer. 

Jeg har valgt at stille op som kandidat først fordi jeg er enig i socialdemokratiets målsætninger som er; frihed, lighed og solidaritet, for alle. Og dernæst fordi vi står i en tid hvor det er vigtigt at flere unge menneske begynder at gå ind i politik, så vi kan sikre det generationsskifte der er nødvendigt for at vi stadigvæk har et parti om 20 - 30 år.
 Mærkesager
Det er gået alt for langsomt med den grønne omstilling. Det ender med at være den næste generation der skal betale regningen for at vi ikke gjorde nok.

  • Der skal sætte mere fokus på udsatte borger med handicap da de desværre alt for tit overses og overhøres i den offentlige debat.
  • Vi skal sikre mere uddannet personale på vores dagsintuitioner og plejehjem. Dette betyder også at Kommunen skal tage deres del af ansvaret for at få opkvalificeret ufaglærte medarbejdere.
  • Vi skal være bedre til at komme i dialog med de unge for at sikre de tilbud de efterspørger. 

Kontaktoplysninger: 
Steffen D. Goldschmidt 
tlf. 23301046 
Mail 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Blog

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Gudmund Nielsen
Plantage Ale 26
Ramløse
3200 Helsinge
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP