KANDIDAT HOLDET TIL KOMMUNALVALGET 2021
Pia Foght, Jannik L. Petersen, Allan Nielsen, Steffen D. Goldscmidt, Borgmesterkandidat Morten Dahlberg, Daniel Faber Threms , Mette Tolstrup

DANIEL FABER THREMS

BYRÅDSKANDIDAT  FACEBOOK LOGO 200x

Når man er opvokset i kommunen, så rammer det en hvor meget den har forandret sig igennem alle årene.

Heldigvis mest til det bedre, men enkelte steder også den anden vej, det skal vi gøre noget ved.

For mig er en politikers opgave ikke at styre udvikling i detaljer, men at sikre at fagfolk og borgere sammen kan finde deres løsninger. Politikere skal ikke bestemme farven på vægen, de skal sikre rammen så skolen kan renoveres.  

Der skal være en balanceret udvikling af vores kommune, der tager udgangspunkt i borgernes egne ønsker, initiativer og ideer.

Socialpolitik

Gribskov gør det helt ok, men der er altid plads til forbedringer. Jeg vil gerne arbejde for bedre vilkår for familier med skolesøgende børn.

Der skal også arbejdes med en mere effektiv indsats for at få unge igennem til arbejdsmarkedet, og ungdomsuddannelse, det er en god forretning for den unge og for kommunen.

Natur

Gribskov har en skøn natur, den er vores vartegn. Desværre er en meget stor del af kommunen opdyrket med traditionelt landbrug, der intet med natur har at gøre. Vi skal fremme alternative landbrugsmodeller og derved også fremme diversiteten i den opdyrkede jord.

Den natur vi har skal være med til at give de lokale erhverv endnu bedre vilkår.

Bæredygtighed i kommunale projekter skal både sikre kommunens natur og miljø, men også hjælpe med at få lokale virksomheder inddraget i projekter der kan bredes ud.

Arbejdsmarkedspolitik
Gribskov er en pendlerkommune hvor lokale virksomheder jf flere undersøgelser finder det vanskeligt at opstarte og drive virksomhed. Det skal vi forbedre.


Erhvervsrådet skal styrkes og have mulighed for at søsætte målrettede aktiviteter og kampagner for at fremme uddannelse og efteruddannelse.

Ikke flere ideologiske udliciteringer med underskud. Konkurrence udsættelse og benchmarking på de kommunale services? Ja tak.

Dette er blot nogle af de ting jeg gerne vil have med i det politiske arbejde, tak for ordet.

Daniel


Kontaktoplysninger:
Daniel Faber Threms
Tlf. 3110 1230
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Blog

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Gudmund Nielsen
Plantage Ale 26
Ramløse
3200 Helsinge
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP