Læreruddannelse til Hillerød

DAGENS BEDSTE NYHED 👏

Jeg har en god nyhed at dele med jer: uddannelses- og forskningsministeren har godkendt læreruddannelsen, så det nu er sikret, at den kommer til Hillerød!

Det er vigtigt for Nordsjælland, for der er et stort behov for flere uddannede lærere til skolerne. Faktisk har Nordsjælland, som det er i dag, den laveste andel uddannede lærere i hele landet. Det kan nu blive ændret – og derfor er jeg rigtig glad i dag!

Hillerød er en stærk uddannelsesby, som har et bredt tilbud af forskellige erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser og flere videregående uddannelser. Blandt andet de tre andre store velfærdsuddannelser i form af sygeplejerske-, pædagog- og socialrådgiveruddannelserne.

Vi ved, at der er et stærkt grundlag for et lokalt optag på de videregående uddannelser i Hillerød, for størstedelen af de optagede elever på de øvrige videregående uddannelser kommer fra Nordsjælland. Der er med andre ord mange unge, som gerne vil blive i boende i Gribskov, Hillerød, Halsnæs, Helsingør, Fredensborg eller en af de andre nordsjællandske kommuner og læse deres uddannelse. Derfor er Hillerød også den oplagte placering til en ny læreruddannelse.

Tak til Hillerøds borgmester, Kirsten Jensen, som i årevis har knoklet benhårdt for at realisere dette, og til de øvrige borgmestre og kommuner i Nordsjælland, som har hjulpet rigtig meget til, at det nu lykkes.

Læs pressemeddelse 

  • Læst: 154

FACEBOOK LOGO 200x

SOCIALDEMOKRATIET I GRIBSKOV
Formand
Jesper Moltrup-Nielsen 
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 2812 6853

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP