Morten Dahlberg - Jeg håber på et regimeskift i Gribskov

Som aktiv socialdemokrat igennem 25 stiller jeg op som kandidat til byrådet i Gribskov for at være med til at gøre tingene bare ”lidt” bedre.

For mig er det vigtigt, at vi er et parti som borgerne kan stole på, og at vi altid bestræber os på at være ordentlige. Jeg har ikke mindst et brændende hjerte for de svageste i vores samfund, og så er det også vigtigt for mig, at når vi lover borgerne noget, så holder vi det. Magten må altid komme i anden række.

Vi har en kæmpe opgave i Gribskov med at få rettet op på års fejlslagen politik, især på ældreomsorgen. Vi kan desværre ikke undslå os med, at vi ikke selv har været medvirkende til den situation, men jeg vil kæmpe for, at vi sammen med et nyt byråd kan ændre på politikken, så det igen er trygt at blive ældre i Gribskov kommune.

Ligeledes er det også vigtigt for mig, at vi er en attraktiv kommune at bosætte sig i Her er det bl.a. væsentligt, at vi har en god infrastruktur, så det er nemt og bekvemt både at komme rundt, men også at komme til og fra vores kommune. Det betyder også, at vi skal have skoler, og her især folkeskoler som er attraktive for bosættere. Jeg sidder selv i Sankt Helene skolens bestyrelse, hvor mine 4 børn går, så ved jeg, at det er utroligt vigtigt, hvordan vi administrerer vores skoler, samtidig med at det skal være trygt og sikkert at sende vore børn i skole. Det betyder meget, at vi har lokale skoler, som hænger sammen og som ikke trues hver gang, der skal lægges budget.

Som medlem af bestyrelsen i Vejby Tisvilde Fjernvarme er det også nødvendigt, at vi i Gribskov har adgang til en fornuftig og gerne grøn forsyning af vand og varme, så vi hele tiden har fokus på den natur, som omgiver os.

Naturen er nok et af de stærkest kort, vi har i Gribskov, og den skal vi værne om. Det skaber arbejdspladser og giver folk lyst til at blive i vores kommune. Vi må hele tiden være opmærksomme på de erhverv, som vi allerede har her i Gribskov, idet vi nok ikke skal forvente, at en kæmpe virksomhed placerer sig her, men dem vi har skal vi politisk passe på, og sikre de har gode forhold.

Som formand for partiforeningen Gribskov Vest ser jeg frem til, at vi snart kan skabe en ny socialdemokratisk forening, som vil være en kæmpe styrke for partiet, og samtidig give et godt løft til de kommende socialdemokratiske byrødder.

Jeg håber på et godt valg og et regimeskift i Gribskov med en socialdemokratisk borgmester i spidsen.

Morten Dahlberg

Morten Dahlberg FACEBOOK

 

Udgivet den  af 

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Gudmund Nielsen
Plantage Ale 26
Ramløse
3200 Helsinge
Mail: gribskovsoc(snabel-a)gmail.com

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP