Ole Hammer Mortensen -Klumme

Formandens Klumme

Nu står sommeren for døren og med lidt held finder solen vej gennem hele sommerugerne på samme måde som her i juni.  Når vi er tilbage, starter valgkampen frem mod 16 november. Vi har vores valgprogram klar både overordnet og i detaljer takket været forarbejdet.

Det betyder, at vi ønsker magten og borgmesterposten for at kunne gennemføre de forandringer, der er behov for i Gribskov Kommune. Vi har som parti været med siden kommunernes sammenlægning og taget ansvar for både gode og dårlige beslutninger fra udlicitering til tilbageførsel, manglende almennyttige og forskelligartede boliger, dårlig budgetlægning og meget mere. Vi har været med til mange gode beslutninger og blandt andet presset på til forlængelsen af motorvejen, mindre udligning og bedre vilkår for vores seniorer.

Med foreningernes beslutninger på generalforsamlingerne om en ny og samlet forening, med lokal forandring, er vejen lagt til et stærkt Socialdemokrati i Gribskov Kommune. Det betyder også noget for de kommende byrådsmedlemmer. Den nye forening vil som alle andre foreninger i partiet have detaljerede etiske regler som skal efterleves sammen med de nye nationale samværspolitikker, der er kommet til.

Vi vil invitere dig til den sidste Fællesledelses Generalforsamling i Gribskov Kommune:

Torsdag den 12 august sen eftermiddag

og der også fejrer Socialdemokratiets 150 års dag. Vi mangler nogle detaljer, men sæt kryds i kalenderen til en god generalforsamling og en endnu bedre grillfest bagefter.

De næste uger giver os alle en mulighed til at overveje hvordan jeg som medlem kan hjælpe i forbindelse med valgkampen. Du kan yde et økonomisk bidrag via vores MobilePay, men også hjælpe på mange andre måder. Hver lille indsats vil hjælpe vores parti til magten (og forpligtelsen) til at sørge for en veldrevet kommune.

Med venlig hilsen Ole

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Gudmund Nielsen
Plantage Ale 26
Ramløse
3200 Helsinge
Mail: gribskovsoc(snabel-a)gmail.com

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP