Gribskov Vest er den del af Socialdemokratiet i Gribskov der dækker den vestlige del af kommunen med Helsinge, Tisvilde, Rågeleje og Ramløse

Formand Ulla Dræbye
Partiforening dækker den vestlige del af Gribskov Kommune

Ny folketingskandidat

Der er jo sket en masse siden sidst. Først og fremmest har vi fået ny folketingskandidat i Nick Hækkerup. Jeg var utrolig ked af, at Christine Antorini stoppede, men når det er sagt, er jeg rigtig glad for, at Nick Hækkerup sagde ja til at stille op i vores kreds.

Og jeg skal love for, at han er kommet i gang. Der har været flere aktuelle sager, som han har involveret sig i. Bl.a. hele råstofpla- nen omkring Tegners Museum og Skulpturpark, hvor man peger på området som graveområde. Stor tak til Nick. Ifølge aftale med Nick og fællesledelsen har jeg udarbejdet en lang liste over kulturelle institutioner, firmaer, skoler, daginstitutioner m.fl., som han evt. kan besøge for at lære Gribskov kommune at kende. Vi har jo masser af spændende steder. Nick skal selvfølgelig passe det ind i hans kalender, og ellers er det aftalt, at der for det meste er et byrådsmedlem, der er tovholder på det enkelte sted, og så kan andre melde til, hvis de har lyst til at deltage.

Manglede åbenhed

Der er så kommet det helt skøre, at man i økonomiudvalget har besluttet, at de kommunale skoler, daginstitutioner m.m. ikke må få besøg af politikere o.lign. Heldigvis stemme vore 2, nemlig Bo og Pia imod. Hvor i alverden er den åbenhed, vi alle gik til valg på?

Heldigvis for Nick behøver han ikke samme gennemgang af kommunen i Hillerød, da han jo kender den meget fra hans borgmestertid.

Tinghuset

I støtteudvalget for Kultur arbejder vi med Tinghuset i Helsinge. Også her støder vi på problemer. Vi vil rigtig gerne låne nøglen til Tinghuset for at besigtige husets stand, muligheder o.s.v. I første omgang ville vi holde et borgermøde, hvor folk kunne komme med forslag til brugen af Tinghuset. Det måtte vi

ikke. Og nøglen har det ikke været muligt at låne – gad vide hvad de tror, at jeg vil lave i Tinghuset??

Aftalen er så blevet, at Bo som viceborgmester kan sige et tidspunkt, hvor vi så sammen kan besigtige Tinghuset. Det afventer jeg så……

Medlemstur med kredsen

Der arbejdes i øjeblikket på at få arrangeret en tur til FN Huset i Nordhavnen engang i januar måned 2019. Det er kredsen, der står for arrangementet. Der er det store problem, at der kun må komme en gruppe på 25 personer til kredsens medlemmer. Nu afventer vi dato og invitati- on, og så kan vi jo prøve at arbejde for en tur til FN huset en anden gang.

Byrådssuppleant

Mette Tolstrup har som bekendt været suppleant for Betinna Sølver i flere måneder. Da Betin- na har stort frafald, må vi håbe på, at Betinna stopper, hvorefter Mette fast indtræder som byrådsmedlem. Det fortjener hun, og det bliver jo også dejligt for vores byrådsgruppe at være 5 i stedet for 4.

 

Tinghuset i Helsinge
I støtteudvalget for kultur arbejder de for at Tinghuset i Helsinge bliver til et kulturhus.

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk