Hvor blev den trafikale sommergruppe af ?

Pernille Søndergård lovede at der ville komme en sommergrupper bestående af beredskab , politi og kommune for at sikre trafiksikkerheden og Corona. Men hvor blev, synligheden af gruppen af? 
Der har været en del trafik kaos i Tisvilde denne sæson, cykellister- og gående også børn har været ved at blive kørt ned på fortovene af bilister som ikke har tålmodighed til at vente til det bliver deres tur i køen og har derfor kørt på de smalle fortove.
Hastigheden er sat ned til 30 km i Tisvilde/ Hovedgaden, hvilket ingen effekt har haft da folk kører som de plejer og når der er mange mennesker kommer bilisterne ikke op på de 30 km pga. kø. 
Men derimod har der manglet en P vagt som kunne forbygge ulovlig parkerede biler samt kunne udstede bøder til et højt ukendt antal biler som udgør en fare for trafiksikkerheden. Det har været rene anarkistiske forhold i Tisvilde i år og det vil der også komme næste år, hvis der ikke kommer nogle tiltag.
Derfor har jeg foreslået til budgettet i 2021 at vi får genindført en P vagt i Gribskov Kommune, jeg mener at der er økonomisk basis for det, da folk har ændret adfærd og derfor kan vi ikke bruge de gamle beregninger for at vi i Socialdemokratiet har sagt nej til denne P vagt.
Jeg har ikke set politiet udstede nogen former for P bøder (eller har udført hastigmålinger) denne sommer og derfor må Gribskov Kommune løfte denne opgave, så vi sikre trafiksikkerheden for borger og turister. Mette Tolstrup

More to explorer

Status på valgkampen juni 2021

Status på valgkampen i Gribskov den 9. juni 2021 Den organisatoriske del af processen frem mod valget har foregået helt efter de

Formandens Klumme

Nu står sommeren for døren og med lidt held finder solen vej gennem hele sommerugerne på samme måde som her i juni. 

For at dele, tryk herunder

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk