INFO fra gruppeformanden

Nyt fra Gruppeformanden den 21-3-20.

Det er en meget svær tid vi står i og jeg håber, I alle har det ok, ud fra omstændighederne.jeg vil med jævne mellemrum opdatere situationen i Gribskov Kommune.

Afholdelse af møder
Betingelserne for afholdelse af møder, er skærpet efter at vores Statsminister den 17/3 har ændret deltagerantal i forsamlinger fra 100 til 10. Administrationen afholder derfor møder digitalt. Der arbejdes for, at de politiske møder også afholdes digitalt.

Pleje- og socialområdet
På pleje og socialområdet ser det fortsat nogenlunde roligt ud. Vi oplever at antallet af medarbejdere, der melder sig syge stiger, hver dag, men det er fortsat kun på hjemmeplejen, vi har været nødt til at overgå til nødberedskab. Vi har ikke nogen medarbejdere der er bekræftet smittet.

Der er i gang med at omskole vore sygeplejersker i sundhedsplejen og visitationen, så de kan hjælpe ude i plejen, hvis der bliver behov for dette. Derudover arbejder vi også med de frivillige borgere (med en baggrund inden for pleje og sundhedsområdet). Opstår behovet vil de blive sat ind på vores centre.

Nødpasning
Statsministerens udmelding fra d.17/3 betyder ikke de store ændringer i det igangværende arbejde, på nær at der kun må samles 10 personer.

Det er ved at blive afklaret med KL, hvad det betyder omkring nødpasning skole/daginstitutionerne. Børnene bliver delt op i mindre grupper (højst 3 børn ad gangen på skolerne). Der er dog ikke mange forældre, som gør brug af nødpasningen lige nu.

Erhvervsområdet
Vi betaler regningerne fra vores virksomheder så hurtigt som muligt fremfor vores almindelige betalingsbetingelser på 30 dage. Vi sørger for at igangsætte de vedligeholdelsesarbejder vi kan, så vi på den måde kan være med til at understøtte. Vi er i gang med at lave et nyhedsbrev målrettet til vores erhvervsliv omkring forskellige relevante forhold for dem.

Genbrugsstationerne
Her har vi fortsat lukket for private og åbent for erhvervet. Der er tæt dialog med Vestforbrændingen, såfremt disse rammer skulle ændre sig.

Kriseberedskabet i Gribskov Kommune holder møde hver morgen og følger situationen tæt.

Jeg vender tilbage løbende med info til Jer.

Pas godt på Jer selv. Knus Pia
 
Pia Foght

Gruppeformand

Medlem af Gribskov Byråd

 

More to explorer

Status på valgkampen juni 2021

Status på valgkampen i Gribskov den 9. juni 2021 Den organisatoriske del af processen frem mod valget har foregået helt efter de

Formandens Klumme

Nu står sommeren for døren og med lidt held finder solen vej gennem hele sommerugerne på samme måde som her i juni. 

For at dele, tryk herunder

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk