Nytårshilsen fra Pia

Som gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe vil jeg benytte det snarlige årsskifte, til  at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Det har været et politisk turbulent år med mange forandringer for os socialdemokrater. Samtidig har det også været et år med mange udfordringer for hele det samlede byråd specielt på den økonomiske front, særligt i forhold til vores driftsudgifter.

Det har betydet, at vi har måttet indgå i både svære besparelser og beslutninger på både ældreområdet og det specialiserede børneområde. 

Socialdemokratiet har dog i budgettet haft fokus på at sikre et økonomisk grundlag fremover, der fortsat kan bevare en velfærd på et meget presset: Børne-, Social-, Sundhed- og Ældreområde.

Socialdemokratiet arbejder og er politisk aktive med mange andre områder som bl.a.:  Beskæftigelsen/Unge, Kultur/Erhverv/Turisme, Klima/miljø mv.

Vores medlemsundersøgelse viste bl.a., at byrådsgruppen skal have en tættere dialog og samarbejde med Jer medlemmer omkring vores politikudvikling. Det passer fint i tråd med behovet for at tænke nye veje til både velfærd og øvrige politikområder.

Jeg glæder mig til 2020, hvor jeg håber, at se så mange af Jer som muligt, til nogle af vores tiltag til dialog, samarbejde og ved øvrige arrangementer.

Pia Foght

Gruppeformand Socialdemokratiet  

More to explorer

Det bliver et spændende 2021.

kære partimedlemmer Efter næsten et år i Covid-19`s tegn er vi alle klar til en jul sammen med vores nærmeste (hvis vi

Julehilsen fra Pia Foght

Kære alle medlemmer. Julen står for døren, men det bliver ikke samme jul for nogen af os. Covid 19 har aldrig fyldt

For at dele, tryk herunder

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk