Skip to main content

DET VIL VI

Partiprogram

Vi ønsker et rigt forenings- og kulturliv. være med til at støtte de mange kulturelle institutioner og foreninger der er med til at give Gribskov en profil, som nordkystens kulturelle center og som tiltrækker både turister og faste borgere. Vi vil arbejde for et nyt museum i Gilleleje for besøgende, lokalbefolkningen og sommerhusejerne.

Vi ved, at den lille lokale forening eller idrætsgren drevet af lokale ildsjæle er det, der skal sikre et stærkt kulturliv i Gribskov. Dette ved støtte til forsamlingshuse i de mindre bysamfund

Alle unge har ret til bevægelse - der hvor de er Det gælder også seniorerne - der hvor de er. Vi ønsker at bruge teknologien til at bringe motion ind i hjemmene. 

BAGGRUND

For Socialdemokratiet i Gribskov kommune er den nære velfærd vigtig. Gribskov skal være en kommune der sikrer de bedste tilbud til borgerne når vi taler børn, unge, fritid, uddannelse, sundhed, pleje og omsorg, kultur med mere. Socialdemokratiet vil bruge de næste 2 byrådsperioder til at styrke den nære velfærd.

Socialdemokratiet satser på en grøn vækst. Det betyder at kommunen skal tiltrække nye indbyggere som vil bo og leve grønt med rig adgang til grøn og blå natur. Kommunen skal tiltrække og støtte virksomheder, der tør udnytte den grønne teknologi, skaber vækst og overskud og udvikler nye markeder. Kommunen vil hjælpe borgere, foreninger og virksomheder, som vil bidrage til grøn vækst.