Kontaktoplysninger:
Susanne Due Kristensen
tlf. 
20 47 88 26
Mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SUSANNE DUE KRISTENSEN 
REGIONSRÅDSKANDIDAT

Jeg er på nuværende tidspunkt regionrådsmedlem i Region Hovedstaden og genopstiller som kandidat til regionrådsvalget 2021 i Hillerødkredsen, som tæller Gribskov og Hillerød kommune.

Jeg er special- og videreuddannet sygeplejerske med 35 års arbejdserfaring. Jeg har arbejdet både som sygeplejerske, leder og underviser af sundhedspersonale på hospital, i psykiatrien, på specialområdet og i hjemmeplejen. Min indsigt i sundhedsvæsnet og mine mange års politiske erfaring som samtidigt medlem at Regionsrådet (8 år) og Hillerød byråd (16 år) bruger jeg målrettet til at fremme sager politisk i region og kommuner.

I Region Hovedstaden er jeg bl.a. Formand for Social- og Psykiatriudvalget, medlem af Forretningsudvalget, Trafikudvalget og af styregruppen på Nyt Hospital Nordsjælland. I Hillerød Kommune er jeg bl.a.  medlem af Sundheds- og socialudvalget og formand for Folkeoplysningsudvalget. Privat er jeg gift med Klaus og vi har 2 dejlige nu voksne børn. Stort set al min fritid går med politik. Har jeg frie øjeblikke nyder jeg at vandre i naturen, rejse, fiske og male.

Til regionrådsvalget 2021 går jeg til valg på, at fremme bedre sammenhæng og større lighed i sundhed for alle. For fri og lige adgang til et stærkt offentligt sundhedsvæsen må ikke kun være fine ord. Velfærden SKAL favne alle, ikke mindst de allermest sårbare mennesker i vores samfund. Uligheden er stor i Psykiatrien og derfor har dette område også en særlig plads i mit hjerte.

Som person er jeg flittig, vedholdende og handlingsorienteret. Jeg sætter en stor ære i at passe mine politiske hverv ordentligt og derfor når jeg også oftest de mål jeg sætter mig.  Netop min mangeårige tværpolitiske erfaring er en enorm fordel, og en politisk døråbner, når det gælder om at fremme større sammenhæng mellem de regionale og kommunale tilbud til gavn for borgerne. For menneskers liv leves på tværs af sektorer og derfor skal vi også sikre, at borgerne ikke lander mellem 2 stole i relation til de behov de har. For det skaber tryghed hos os alle, når vi inddrages og oplever gode overgange og sammenhæng i den hjælp, vi og vores pårørende får før, under og efter indlæggelse. Ingen må blive kastebold mellem systemer.

Som formand for Social- og psykiatriudvalget i Region Hovedstaden er jeg optaget af at styrke kvaliteten i psykiatrien. Alt for mange børn og voksne rammes i dag af mistrivsel og psykisk sygdom. Det skal vi gøre noget ved, så også de kommer aktivt med i fællesskabet. Derfor skal vi lytte mere til de individuelle behov psykisk syge borgere, og deres pårørende har. Der er brug for let og tydelig adgang til den rette hjælp til rette tid, og mere tid til nærhed, aktivitet og en behandling der når alle. Derfor arbejder jeg målrettet på, at sikre medarbejdere og patienter de bedste vilkår for at fremme helbredelse. For uanset om vi rammes af kræft eller svær psykisk sygdom, så skal kvaliteten i behandlingen være høj og arbejdsmiljøet for medarbejderne i orden. Når alle trives, nedbringes tvang.

Der skal også mere turbo på grøn udvikling. De gode løsninger skal vi finde sammen lokalt, nationalt og globalt. I Region Hovedstaden skal vi styrke den grønne omstilling på botilbud og hospitaler, i den kollektive transport og med mere cyklisme. Vi skal genbruge mere, styrke natur og biodiversitet og tænke i indsatser der kan fjerne røg, støj og møg. Det vil gavne klima- og miljøindsatsen, men også fremme sundheden og bedre levevilkår for fremtidige generationer.

I Nordsjælland vil jeg især arbejde for, at Nyt Hospital Nordsjælland får et rigtigt produktionskøkken og, at de 2 nye regionale sundhedshuse bliver flagskibe for sundhed tættere på os borgere. Jeg vil også fortsat arbejde for bedre tog-og busforbindelser lokalt og til København, styrke uddannelse og flere cykelstier. Her kan en lokal stemme gøre en forskel.

Med vigtige fælles opgaver som "Det nære sundhedsvæsen", samspillet om det nye sundhedshus i Helsingør, ombygningen af Hillerød Station og det kommende Nyt Nordsjællands hospital, så er det en klar fordel, at vi fortsat er repræsentere i- og har indflydelse på den regionale udvikling. Jeg har i 8 år vist, at jeg med mit engagement og min indflydelse kan gøre en forskel, ikke mindst lokalt. Derfor håber jeg du vil overveje, at stemme på mig personligt til regionrådsvalget i Region Hovedstaden d. 16. november 2021. Du finder mig som kandidat nr. 6 på liste A.

(Hvis du vil hjælpe mig med fortsat, at sikre os lokal repræsentation Regionsrådet igen i 2022-2025 kan du anbefale mig i dit netværk, anmode mig om mit venskab og dele mine opslag på Facebook, Twitter eller Instagram. Du kan også selv forfatte den gode historie om regionen, og den repræsentation jeg bidrager med. Ønsker du at stå for et privat kaffemøde, vil du have mig med til et arrangement, eller har du en ide eller spørgsmål, så kontakter du mig bare. Når vi kommer til valgdagen er det afgørende at alle ved, at jeg repræsenterer Gribskov og Hillerød kommuner og at lokal repræsentation forudsætter, at der stemmes personligt på Susanne Due Kristensen, nr. 6 på den Socialdemokratiske Regionrådsliste).

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Gudmund Nielsen
Plantage Ale 26
Ramløse
3200 Helsinge
Mail: gribskovsoc(snabel-a)gmail.com

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP