Støt vores kulturliv siger Mette Tolstrup

STØT VORES KULTUR LIV

Kulturlivet er næsten gået i stå i Gribskov Kommune, det er konsekvensen af som verden ser ud lige nu.
Kultur er en vigtig central del at vores kommune og for vores fællesskab. Vi fortæller historier til historien og vi spiller musik til de sangglade mennesker. Og vi lopper os igennem når gammelt skal blive nyt igen. Og ikke mindst er Idræts- og foreningslivet en central del af det danske demokrati.

Alle disse vigtige ting er på STANDBY lige nu og det kan få konsekvenser for vores kommune, kulturinstitutionerne og for de mange tusinde af frivillige som ikke har den aktivitet som de plejer.
Jeg vil opfordre til at man går aktivt ind på vores kulturinstitutioner hjemmesider og giver et økonomisk bidrag, så de har en chance for at komme på foged igen.

Vi skal når vi kommer ud på den anden side have vores blomstrende kultur liv tilbage, i en og eller anden form. Uden kultur bliver vi kun fattigere.
GR

Græsted Veterantræf
Esrum Kloster

More to explorer

Formandens klumme

Hej Jeg håber du og din familie er kommet godt igennem nedlukningen, snart vaccineres og at vi alle kan mødes offline og

Tak for tilliden

Tak for tilliden ved valget som kandidat for Socialdemokratiet til det kommende kommunalvalg.Jeg synes vi har et stærkt og bredt kandidatfelt med

For at dele, tryk herunder

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk