Unge

Mikkel Andersen, formand for udvalget beskæftigelse, Industri og uddannelse

Unge

Vi er begyndt på at udvikle en ny unge-strategi, og hvad vi ved på nuværende tidspunkt er, at et stigende antal unge har psykiske udfordringer og lidelser. Det er f.eks unge piger, der lider af spiseforstyrrelser og begår skade på sig selv, til psykisk udfordrede unge drenge, som ikke bliver opdaget og hjulpet i en tidlig alder.

Der har været afholdt en “Unge Camp”, som både unge og fagpersoner på området har deltaget i, hvor netop deres anbefalinger vil blive en del af strategien. Jeg synes, det er vigtigt, at vi generelt øger opmærksomhed på psykiske problemer især, når det kommer til unge, hvor der kan ses en stigning.
Et andet problem for de unge i Gribskov kommune er manglende boliger og i særdeles ungdomsboliger. Derfor mener jeg, at der er behov for, at vi begynder at indtænke de unge mere i kommunen. Et grundlæggende fundament i det er, at de unge kan betale for at bo i vores kommune.

Erhvervscentret
Som de fleste nok har læst, har et enigt byråd valgt at lukke erhvervscentret i Gribskov. Det lykkedes desværre ikke for erhvervscentret at blive det samlingssted for erhvervslivet i Gribskov kommune, som ellers var hensigten. Derfor har vi nu sadlet om og lavet et erhvervsråd med bl.a. 4 politikere fra byrådet så vi har fingrene på pulsen i forhold til, hvad der sker i erhvervslivet. Min bekymring for erhvervsrådet er, at det hurtigt kan blive politisk sagsbehandling, så derfor er et af mine mål, at få involveret erhvervscentret C4 i Hillerød. De har stor ekspertise og erfaring i at tiltrække og fastholde virksomheder i deres område. Lige nu er en af de vigtigste opgaver for byrådet, at vi starter og vedligeholder dialogen med vore virksomheder. Derfor har jeg lavet en plan for det næste år, hvor jeg vil tage ud og besøge forskellige virksomheder.

More to explorer

Status på valgkampen juni 2021

Status på valgkampen i Gribskov den 9. juni 2021 Den organisatoriske del af processen frem mod valget har foregået helt efter de

Formandens Klumme

Nu står sommeren for døren og med lidt held finder solen vej gennem hele sommerugerne på samme måde som her i juni. 

For at dele, tryk herunder

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk