Valgstatus fra Nick Hækkerup

Onsdag morgen klokken lidt over seks sad jeg igen i valgkampsbilen, på vej gennem et Nordsjælland badet i morgensol. På vej til uddeling af croissanter, håndtryk og materiale.

Dagene i valgkampen begynder tidligt og slutter sent, der kæmpes om hver eneste stemme til gademøder, foran indkøbscentre, med annoncer, plakater, på vælgermøder, når der ringes på dørklokker og meget, meget mere. Der bliver taget godt imod os, og læbepomaden med skriften ”Nick Hækkerup – på alles læber” lokker tit et smil frem.

Jeg er imponeret over, hvordan der hver eneste gang er frivillige partimedlemmer, der stiller op og giver en hånd med. Stemningen er god, og den er ikke blevet dårligere af at Lars Løkke Rasmussen har sat ild til blå lejr med sin melding om et muligt regeringssamarbejde med S. Konservative og Liberal Alliance er forfærdede, og det er rigtig mange venstrefolk også. Nu har de lige fået spinmanualer ud, hvor der står at socialdemokratiet er ganske forfærdelige, og så vil Løkke alligevel gerne i regering med os! For os virker ønsket noget hult, efter at vi er blevet smidt ud af forhandlingerne om tilbagetrækning og sundhed, og i det helt taget er blevet aet med en stålbørste af Venstre, er vi pludselige velkomne i regeringssamarbejde. Vi vil meget gerne samarbejde med Venstre, men vi vil også samarbejde med Enhedslisten, SF, Radikale og de andre partier –dog ikke Nye Borgerlige og Stram Kurs.

More to explorer

Velkommen til det nye team 2021

Velkommen til det nye team 2021. Den Socialdemokratiske liste af kandidater til byrådsvalget er ved at tage form. Der er på nuværende

Budgetaftale 2021-2024

Byrådet indgik en 2-årig budgetaftale i 2019 for årene 2020-21. Den står vi socialdemokrater ved og det betyder, at der ikke skal

For at dele, tryk herunder

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

SOCIALDEMOKRATIET GRIBSKOV
Bjørn Andersens Vej
3230 Græsted
Eriksson@mail.tele.dk