Skip to main content

HILLERØDKREDSEN

Velkommen

Velkommen til Hillerød Kredsen, hvor vi styrker samarbejdet på tværs af partiforeningerne i Hillerød og Gribskov. Dette er afgørende for at samle og udveksle politisk viden på tværs af vores lokalområder. Vi tror på, at forenet viden og engagement skaber stærkere fællesskaber. Udover politik vægter vi samvær og hygge højt. Vi arrangerer begivenheder sammen og arbejder side om side i valgkampagner, hvilket styrker vores politiske indflydelse og fællesskab. Gennem denne tværgående tilgang skaber vi ikke kun bedre politiske resultater, men også varige bånd mellem vores medlemmer. Vi opfordrer alle til at deltage og være en del af vores dynamiske fællesskab, hvor politik og samvær går hånd i hånd.

Vidste du!

Historisk Indflydelse: Gennem tiden har vi i kredsen haft valgte folketingsmedlemmer, der ikke kun har repræsenteret os, men også indtaget ministerposter og sat vores kreds på Danmarkskortet. Deres dedikation og resultater har formet vores politiske arv og styrket vores indflydelse på nationalt plan. Vi er stolte af vores historie og fortsætter med at arbejde for fremtidige bedrifter og samfundsmæssig udvikling.”

Regionsråds valgte har vi opnået markante resultater på sundhedsområdet. Målrettet arbejde mod forandringer har været nøglen til vores succes. Gennem dedikation og fokuserede indsatser har vi skabt betydelige forbedringer inden for sundhed. Dette understreger vigtigheden af vedholdenhed og visionær handling for at opnå bæredygtige forandringer til gavn for alle.

Per Kristensen  Hillerød Per Kristensen  Hillerød

Kredsformanden

Hillerødkredsen

Hillerødkredsen er Socialdemokratiets lokalafdelinger i Gribskov og Hillerød, som udover det nationale fokus også arbejder med politik på et helt lokalt plan.

Hillerødkredsen arbejder tæt sammen med de lokale partiforeninger og dermed partiets byrådsmedlemmer i Hillerød og Gribskov.

Kredsens primære opgave er at facilitere medlemsdemokratiet lokalt blandt andet ved at opstille kandidater til Regionsrådet og Folketinget.

 

Formand for Hillerødkredsen Per Kristensen

Kontakt Per Kristensen
Telefon 2366 4422

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestyrelsemedlemmer

Hillerødkredsen

Formand: Per Kristensen
Fra Socialdemokratiet i Hillerød: 
Mille Thorsted Hækkerup, Susanne Due Kristensen, Mads Wulff, Nick Hækkerup, Fie Hækkerup
Fra Socialdemokratiet i Gribskov: 
Mette Tolstrup, Simon Q. Sørensen, Vivia Sterling, Carsten Eriksson 
Fra DSU: Malthe Kairies
Suppleanter: Ahmet Bicen og Martin Uhrenholt
Kasserer:  Eyvind Nygaard

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.