VÆR MED

 Vil du være med?

Der er mange måder at være politisk aktiv på. 
En stor del af Socialdemokratiets medlemmer beskæftiger sig dagligt med lokalpolitiske spørgsmål. Du kan selv bestemme, hvor du vil deltage, og hvad du vil beskæftige dig med - og hvor meget tid du vil bruge på det.

Der er masser af aktiviteter - også mellem valgene

Det er sjovt at være med i en valgkamp. Sætte plakater op, dør-til-dør, dele morgenbrød eller roser ud. Eller få en god politisk samtale med borgerne, sammen med kandidaterne.

Men det er mellem valgene, det lange træk ligger. Derfor er det vigtigt for en partiorganisation som vores, at der er aktivitet året rundt. Som medlem af Socialdemokratiet i GRIBSKOV bliver du tilbudt en bred vifte af aktiviteter og events. Der er 1. maj, Grundlovsmøder, MEDLEMSTURE til spændende steder for bare at nævne nogle at de faste aktiviteter. Det er vores AKTIVITETSUDVALG der står for disse ture. Hillerød kredsen har også arrangementer, der både er for kredsens medlemmer og for socialdemokrater over en bred kam. 

 

Bidrag aktivt til demokratiet
Medlemmerne er rygraden hos Socialdemokratiet

Som medlem af Socialdemokratiet i I Gribskov, bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab og har indflydelse på den politik, der bliver ført i kommunen. Du har også indflydelse på hvilke kandidater vi opstiller til byrådet, regionsrådet og folketinget.

Hvis du vil vide mere:
Hvis du gerne vil følge med i hvad der sker i Socialdemokratiet i Gribskov, så kan du følge os på Facebook

Ring og få en snak eller skriv til vores, medlemsansvarlig:
Ole D. Jensen
Telefon: 2330 7467  

Interesseret i et særlig politikområde?

Er du interesseret i et særlig politikområde er vores netværk måske noget for dig. Netværkene deltager aktivt i vores politikudvikling og har bl.a. en tæt dialog med vores medlemmer i byrådet. 

FACEBOOK LOGO 200x

SOCIALDEMOKRATIET I GRIBSKOV
Formand
Jesper Moltrup-Nielsen 
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 2812 6853

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP