Skip to main content

FOLKETINGSMEDLEM

Fie Hækkerup Folketinget Fie Hækkerup Folketinget

FOLKETINGET

Folketingsmedlem Fie Hækkerup
Forbruger og Ældreordfører

Folketinget har 3 hovedopgaver: 

 • at behandle lovforslag og vedtage landets love
 • at behandle og vedtage statens årlige budget, finansloven
 • at føre kontrol med regeringens magtudøvelse

Hillerødskredsen folketingsmedlem er Fie Hækkerup 
Kontakt Fie Hækkerup i Folketinget
Telefon  6162 4952
Socialdemokratiet i  Folketinget

 Fie Hæækerup FB  Instagram logo  Altinget

  Fie Hækkerup

  NORDSJÆLLAND

  Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

  OM FIE - MIN VERDEN GÅR FRA HILLERØD

  Jeg er født og opvokset i Hillerød. Jeg har gået på den lokale folkeskole, Hillerødsholmskolen, cyklet gennem byen til mit ungejob i Frederiksborgcenteret og gået på Frederiksborg Gymnasium. Her mødte jeg Mikkel, som jeg nu er gift med. Han tager hver dag på arbejde på Nordsjællands hospital i Hillerød. Sammen bor vi i Hillerød og vi skal snart have familie forøgelse. Vi bor tæt på vores familie, der bor i Hillerød og Gribskov.

  For mig betyder Nordsjælland rigtig meget. Både i min hverdag sammen med Mikkel, og som folketingsmedlem for Hillerødkredsen. 

  Fie Hækkerup Fie Hækkerup

  KERNEOPGAVE

  Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

  DER SKAL VÆRE RÅD TIL HVERDAGEN!

  Vi mærker alle, at priserne på el, varme og fødevarer stiger. At hverdagen bliver dyrere. Rigtig mange danskere er hårdt ramt på økonomien og har svært ved at få budgettet til at hænge sammen i hverdagen. Det valg, vi står over for, bliver et tryghedsvalg. Det er en politisk kerneopgave at sikre, at vi kommer godt ud på den anden side. Hvor vi alle bidrager, og vi holder hånden under dem, der har mest brug for det. Det handler om, at alle skal have råd til hverdagen, og det handler om, at Danmark skal trygt igennem de usikre tider. Derfor håber jeg at I vil give mig jeres stemme, så vil jeg arbejde for at, alle får råd til hverdagen.

  Sygdom må ikke vælte hverdagen

  Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

  Fie Hækkerup Fie Hækkerup

  GRØNNE ARBEJDSPLADSER

  Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

  KLIMA

  Klimakampen skal vindes. Vi skal mindske vores klimaaftryk. Og som samfund skal vi reducere vores CO2-udledning og sætte turbo på den grønne omstilling. Vores produktion skal år for år være mindre sort, hvor vi sikrer fremtidens hverdag med grønne arbejdspladser. Den hverdag er vigtig for mig.

  Fie Hækkerup Fie Hækkerup

  VI SKAL HANDLE

  Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

  Din hverdag er vigtig for mig

  Så kort kan det siges! Og politik handler om din og min hverdag – vores alle liv. Vi står midt i en tid, hvor hverdagen er blevet dyrere, priserne stiger og det er alvorligt. Det skal vi handle på. Vi lever i en tid, hvor hver tredje af os i løbet af livet får en psykiatrisk diagnose. Alligevel er fysiske og psykiske sygdomme ikke sidestillet. Det skal vi handle på. Og vi lever i en tid, hvor temperaturerne stiger og klimaet forandrer sig. Det skal vi handle på. Det handler om vores allesammens hverdag. Den hverdag er vigtig for mig.

  Fie Hækkerup uddannelse Fie Hækkerup uddannelse

  ARBEJDSKRAFT

  Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

  VI SKAL UDDANNE

  Vi uddanner skævt. Vi mangler pædagoger, SOSUer og sygeplejersker, der holder tandhjulene i vores velfærdssamfund i gang. Og vi mangler håndværkere, der skal bygge fremtidens Danmark. Vi skal uddanne den arbejdskraft, som vores samfund har brug for. Og vi skal sikre, at vi får alle med.