Skip to main content

HAR DU 5 MIN?

En invitation til at lære os bedre at kende og forstå vores politiske arbejde.

 Vi er en passioneret gruppe dedikeret til at styrke vores samfund. Gennem vores politiske engagement og kampagner stræber vi efter at skabe positive forandringer og fremme værdier, der betyder noget for os alle. Vores værdier om inklusion, retfærdighed og bæredygtighed driver vores handlinger, der spænder fra social retfærdighed til miljøbeskyttelse og økonomisk udvikling. Vi lytter aktivt til samfundets behov og handler proaktivt for at skabe positive forandringer. Velkommen til vores parti for forandring, hvor vi sammen stræber efter at gøre en forskel!

Bestyrelsemøde i helsinge Bestyrelsemøde i helsinge
Medlem

Vær med

Som medlem kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser, konferencer eller debatter, som vores organisation arrangerer. Det koster ca. 250 kroner hvert halve år at være medlem af Socialdemokratiet. Følg med i vores kalender hele året, der kommer hele tiden nye aktiviteter på.

Send os dine idéer til politik eller kampagneaktiviteter

Vi har brug for dine idéer og din mening til at udforme vores politik, til at få nye kampagneidéer og til at justere på de initiativer, vi allerede har sat i gang. Brænder du inde med noget, så er du meget velkommen til at sende os en mail. 

Fie Hækkerup og Allan Nielsen Fie Hækkerup og Allan Nielsen
Frivillig

Bliv en del af fællesskabet

Vi tror på, at vores bedste ambassadører er vores egne medlemmer. Hjælp os med at vokse ved at inspirere dine venner til at blive en del af Socialdemokratiet. Del vores medlemsindmelding med dine venner og familie HER . Sammen kan vi styrke vores fællesskab og gøre en forskel for vores samfund.

Spred vores budskab

Har du fem minutter til overs? Så kan du let hjælpe med at udbrede vores politiske budskaber i dit lokalområde. Du kan dele vores materialer i din opgang, på din vej eller i dit lokalsamfund. Under folketingsvalgkampe eller kommunalvalgkampe er din indsats særligt værdifuld for os. Vi kan også sende kampagne- og valgmateriale direkte hjem til dig.

Sociale medier

Støt os på sociale medier

Støt os på sociale medier! På vores Facebook-side holder vi dig opdateret med de seneste politiske nyheder og kampagner.

Del interessante opslag, tag dine venner, og deltag i debatter. Brug fem minutter på at dele et opslag, og få et overblik over vores aktiviteter på Facebook.

Besøg vores kalender for at se ALLE vores aktiviteter.

Se alle vores aktiviteter her i kalenderen