Skip to main content

HAR DU 5 MIN?

Vær med!

Som medlem kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser, konferencer eller debatter, som vores organisation arrangerer. Det koster ca. 250 kroner hvert halve år at være medlem af Socialdemokratiet. 

Send os dine idéer til politik eller kampagneaktiviteter

Vi har brug for dine idéer og din mening til at udforme vores politik, til at få nye kampagneidéer og til at justere på de initiativer, vi allerede har sat i gang. Brænder du inde med noget, så er du meget velkommen til at sende os en mail. 

Hverv et nyt medlem

Vi tror på, at vi får flest nye medlemmer, hvis vores medlemmer inspirerer andre til at melde sig ind hos os. Du kan vise dine venner Socialdemokraternes medlemsindmelding her

Udbred vores politik

Har du fem minutter, kan du let uddele vores materialer i dit nabolag fx i din opgang eller på din vej. Under folketingsvalgkampe eller kommunalvalgkampe er det en særlig stor hjælp for os. Vi kan ligeledes sende forskelligt kampagne-og valgmateriale hjem til dig.

 Støt os på Sociale Medier 

  FACEBOOK LOGO 200x   

På Facebook holder vi dig opdateret med de seneste nyheder om vores politik og vores kampagner. Og du får mulighed for at deltage i diskussioner og debatter.

Brug fem minutter på at dele et opslag som du synes er særligt interessant eller 'tag' en person som du synes skal se og læse om et politisk opslag. På Facebook kan du ligeledes få et overblik over vores aktiviteter eller læse mere om aktiviteterne.

Se vores kalender,  på hjemmesiden

Bidrag aktivt til demokratiet

Som medlem af Socialdemokratiet i I Gribskov, bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab og har indflydelse på den politik, der bliver ført i kommunen. Du har også indflydelse på hvilke kandidater vi opstiller til byrådet, regionsrådet og folketinget.

Har du spørgsmål af mere generel karakter til Socialdemokratiet i Gribskov. Så er du velkommen til at kontakte vores, medlemsansvarlig:
Ole D. Jensen
Telefon: 2330 7467 

Socialdemokratiet i Gribskov - Bestyrelse